Очевидно в Удинезе нямат никакви притеснения от предстоящото тежко гостуване на Ювентус. Двата отбора ще се изправят един срещу друг през уикенда в мач от поредния кръг на Серия А.

През седмицата „зебрите“ направиха 1:1 у дома срещу Емполи, докато „старата госпожа“ измъкна изключително труден успех при гостуването си на Кремонезе. Сега, преди срещата в Торино, вратарят на „фриуланите“ Марко Силвестри сподели, че той и неговите съотборници нямат никакви притеснения да се изправят срещу Юве и в тима са готови да се борят дори за трите точки.

„Няма от какво да се страхуваме, защото единствено можем да спечелим от подобни предизвикателства. Знаем, че в Ювентус положението изобщо не е такова каквото трябва да бъде и там определено има напрежение породено от редица фактори. Ние обаче гледаме нашия отбор и ще излезем с ясната мисъл да се противопоставим по най-добрия начин и да опитаме да спечелим".

Gulliver/GettyImages
10 снимки

"Няма да е лесно, но ако всеки даде максималното, на което е способен, можем да поднесем изненадата и да зарадваме нашите фенове. Разочароващо е, че не съумяхме да победим Емполи вкъщи и сега ще излезем още по-мотивирани и готови за битка. Вярвам, че можем да се представим добре и при малко късмет, ще е чудесно да си тръгнем с трите точки от Торино“, каза Силвестри.