Суперзвездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо тайно се е оженил за своята приятелка Джорджина Родригес, признаха медиите в Италия. Списанието Novella 2000 потвърждава, че двойката е сключила своя брак в Мароко.

Няколко вестника и списания в родната за Роналдо Португалия също признаха тази новина, че тайното тържество се е състояо в северноафриканската страна през май месец. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 @prettylittlething 💙

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Източник до италианското списание е признал, че е разбрал цялата информация в последните дни на месец август. "Денят, в който Роналдо е отишъл в Мадейра с адвокатите си е бил знаковият", добавя той.

Големите испански издания - AS и El Mundo, също потвърждават новината, че бившата звезда на Реал Мадрид е искал да утвърди връзката си с Джорджина и двамата са станали мъж и жена. 25-годишната любима на Кристиано призна през февруари, че би се зарадвала да стане съпруга на 34-годишния футболист, но тогава отрече слуховете, че са сгодени. Тя говори за испанско списание тогава. "Всяка двойка иска да се ожени и аз бих се радвала. Имаме своите приоритети и отговорности".

Малко след като Кристиано се раздели с Ирина Шейк през 2015-а година, той се запозна с Джорджина в магазин в испанската столица. 

Gulliver/GettyImages, БГНЕС
19 снимки