Ювентус за пореден път затвърди впечатленията за най-иновативния и мощен клуб в Италия, както на терена, така и извън него. „Бианконерите“ обявиха, че от началото на следващата година феновете и туристите, които искат ще могат да използват „J хотел“, който ще бъде първият от футболните обекти в Европа. 

Мястото на хотела ще бъде около стадион „Алианц“ и ще включва 138 стаи и ресторант, който ще предлага пеимонтска, средиземноморска и интернационална кухня. Капацитетът на ресторанта ще бъде за 200 души. Хотелът ще разполага с пет конферентни зали (четири за по 20 души и една за 93).

Хотелът ще заема площ от 11 200 квадратни метра, като предлага СПА и парк от 2 175 кв. м. "J хотел" ще бъде управляван от компанията B&W Nest, от която 60% е собственост на „Еден Травъл Груп“, а Ювентус притежава 40% от нея.

Едната част от хотела ще бъде използвана изключително от първия отбор на Ювентус, тъй като ще бъде в непосредствена близост до новия тренировъчен център на „бианконерите“, където играчите ще тренират от следващия сезон. Всичко това е част от амбициозния проект на „старата госпожа“ в района „Континаса“, където клубът придоби права върху земята през пролетта на 2013 година и се състои от шест нови селища.