Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо показа своята романтична и нежна страна. Португалецът публикува много мили послание по случай 25-ия рожден ден на половинката си Джорджина.

Дамата на сърцето на петкратния носител на „Златната топка“ посрещна личния си празник на 27 януари, а голмайсторът публикува снимка, на която позира прегърнат с любимата си и написа: „Поздравления за най-прекрасната жена на света, която Бог изпречи на пътя ми“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidades a la mujer más maravillosa que Dios pudo poner en mi camino ❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Роналдо и Джорджина не можаха да отпразнуват деня заедно. Футболистът имаше мач с Лацио, като изигра съществена роля за успеха на „бианконерите“ с 2:1. Нападателят отбеляза победния гол с точен изстрел от бялата точка. Джорджина пък пътува до родната си Аржентина.  

Тя лично сподели в социалната мрежа: „Случайностите в живота. Кацнах в страната, в която съм се родила в същия ден и час 25 години по-късно. #1994. Капризна дестинация, любимият му Буенос Айрес“.

Роналдо и Джорджина имат обща дъщеря – Алана Мартина, която се появи на бял свят през 2017 година. Португалецът е татко още на два синове и още една дъщеричка.

Роналдо лаконичен след прибирането си от съда