Много интересни истории разкри бившият футболист на Ливърпул Питър Крауч, свързани с петкратния носител на Златната топка Кристиано Роналдо. Той разкри какво е споделял бившият английски национал Рио Фърдинанд по повод португалеца, с когото деляха една съблекалня в Манчестър Юнайтед. 

"Рио ни разправяше много забавни неща за CR7. Кристиано много обичал да стои гол в съблекалнята пред огледалото. Тогава прекарвал ръка през косата си, галел перфектното си тяло и казвал: "Уау! Колко съм готин!". Тогава съотборниците му се опитвали да се бъзикат с него."

"Те му казвали: "Да, но Меси е по-добър футболист от теб". Но тогава Роналдо пускал усмивка и казвал: "Да, но няма тяло като това." И всички избухвали задружно в смях", споделя Крауч пред вестник "Дейли Мейл". Той смята да опише тези истории в автобиографията си. 

А, че Роналдо е много суетен за външния си вид, личи от последните му действия. Той напусна мача с Парма с насинено око и го криеше около седмица, преди все пак фотографите да го заснемат на тренировка с този козметичен дефект.