Кристиано Роналдо е сензация не само на терена, но и в реалния живот. На 34-години португалецът има всичко, за което човек може да мечтае - страхотна кариера, слава, семейство и здраво тяло.

Преди няколко години, преди да нахвърли 30-те, много специалисти предвещаваха скорошен край на успешното му представяне. Звездата на Ювентус обаче не само ги опроверга, но и продължава да поддържа перфектна физическа форма.

Каква е тайната на това тяло?

Основното, върху което Кристиано Роналдо се е съсредоточил, е храната. Той споделя, че яде около шест пъти на ден, но на по-малки порции. Нападателят е фен на всичко здравословно, но и на рибата. Сред любимите му са риба-меч, лаврак и други морски риби. Рибата присъства на почти всяко негово хранене.

Диетата на Кристиано Роналдо се върти около протеините. Консумира много плодове, зеленчуци, протеинови шейкове, добавки и мултивитамини, за да може да има пълноценни тренировки и енергия.

В един обикновен ден, той започва деня със закуска, която включва прясно изцедени плодове, шунка, сирене, яйце, препечена филия с авокадо, пълнозърнести храни и всеки път по едно кафе. Предпочитанията му за изцедения сок са свързани с круша, ябълка или ананас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The feeling of waking up like this @pestanacr7

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

За обяд Кристиано Роналдо яде зелени зеленчуци, печени картофи, салата с пилешко месо. Докато за следобедната му закуска са достатъчни рибени деликатеси, пресен сок, а за вечеря - варива с пилешко месо, плодове.

Когато се храни в ресторанти, той често си поръчва пържола и салата. Самият Роналдо е споделял, че избягва алкохола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My food!!!!!!!!!😝

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Кристиано разкрива, че една от тайните за успеха му е, че се храни редовно и се опитва да не пропуска нито едно от тези до шест малки хранения на ден.

Преди време в медиите се появи информация, че любимото му ястие е комбинация между треска, лук, картофи и бъркани яйца.

Преди всичко обаче, Роналдо не изпада в крайности, като дори понякога си позволява да кръшка с малки прегрешения в храненето.