Ръководството на Ювентус е останало много разочаровано от решението на Зинедин Зидан отново да оглави Реал Мадрид, съобщи AS.

Според испанското издание, представители на италианския клуб дълго време са водили преговори с френския специалист и са се надявали той да приеме техния проект и да застане на кормилото на "Старата госпожа" след края на сезона. 

За привличането на Зизу е настоявал и асът на тима Кристиано Роналдо, който работи с французина две години и половина в Реал.

Сега Ювентус трябва да насочи вниманието си към друг треньор, тъй като раздялата с Масимилиано Алегри през лятото е почти сигурна. Зинедин Зидан неочаквано бе назначен за треньор на Реал в понеделник, след като фаворит за поста бе Жозе Моуриньо. 

Испанските медии вчера първо твърдяха, че Зидан е отказал на Реал оферта за тригодишен договор, но вечерта стана ясно, че французинът в крайна сметка е приел предложението, което е до лятото на 2022 г. 

С Реал той спечели три пъти Шампионската лига, а през месец май си тръгна по собствено желание. Зизу се връща на поста след отсъствие от девет и половина месеца. /БГНЕС