33-годишната красавица и бивша приятелка на Кристиано Роналдо - Ирина Шайк, е обявена за най-добрия модел на бански костюми в света, задминавайки Алесандра Амброзио и Емили Ратайковски, съобщава DARIKNEWS.BG.

Майката на 2-годишната Леа се изкачи на върха в тазгодишната класация „Кралица на банските костюми”, съставена от компанията за бельо и бански костюми „Bluebella”. Класацията е съставена въз основа на влиянието на звездите в социалните мрежи.

Моделът печели до 60 000 паунда от реклами на бански в Instagram, съобщава „Сън”.

Бившата на Роналдо - много секси в Кан

Ирина Шайк остави няколко трудни седмици зад гърба си след раздялата с холивудския актьор и режисьор Брадли Купър. В момента двамата уреждат родителските права над детето си. Въпреки това руският модел не спира да работи, като снима реклами и ходи по ревюта.

Gulliver/GettyImages
46 снимки

Точно зад Шайк се нарежда 38-годишната Алесандра Амбросио. Бразилската красавица получава средно около 150 000 харесвания след рекламиране в Instagram, а в началото на годината стартира и собствена марка халати за баня.

Ирина Шайк сваля все повече дрехи

Емили Ратайковски с 23,3 милиона последователи в Instagram е на трето място в класацията. Въпреки че получава около 2 милиона харесвания на реклама, за нея не се смята, че е толкова влиятелна, тъй като много от нейните последователи са мъже.

След най-добрите в класацията са моделите Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Жасмин Тукс, Лаис Рибейро, Нина Агдал и Лупе Фуентес.