Новото попълнение на Спартак Москва Ивелин Попов сподели, че се чувства много добре в клуба – сякаш играе в този отбор от много дълго време. Тимът се намира на подготовка в Швейцария.

„Създава се впечатление, че съм в Спартак от много време? Да, имам подобно чувство – сякаш цял живот играя в този отбор. Много ми е приятно, че всички футболисти, както и треньорският щаб ме приеха много открито и бяха много гостоприемни. Всички се разбират много добре. Знаете, че вечер играчите се събират и си говорят на различни теми – имаме много приятен климат в тима“, сподели Попето.

Българинът не скри, че вече се разбира много добре със съотборниците си и дори шегите помежду им не спират по време на самите приятелски срещи.

„Мисля, че с трите контроли, които изиграхме в Швейцария, играчите започнаха да разбират по-добре съотборниците си и изискванията на треньора. Според мен има повече позитиви, понякога създавахме много добри комбинации. Трябва да подобрим още някои елементи, тогава тимът ще бъде на едно солидно ниво“, допълни българският национал.

„Готови сме на около 75-80 процента. Имаме достатъчно време, за да добавим и останалите проценти и да бъдем в оптимална форма за първия мач“, завърши Попов.