Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отрече Дъглас Коста да е изгонен от отбора.

Наставникът на „бианконерите“ заяви, че е неприятно изненадан от инцидента, който се случи в неделя.

Коста напълно загуби разума си и си позволи да наплюе играча на Сасуоло Федерико Ди Франческо, за което отнесе наказание от четири мача.

„В неделя се случи неприятен инцидент, който изненада всички. Не на последно място, защото това не е кой да е, а Дъглас Коста. Той се извини, ще плати финансовата глоба наложена му от клуба, ще си изтърпи и наказанието от четири мача. Той ще покаже с действията си на терена, че това е изолиран инцидент“, сподели Алегри.

„Ще преценя дали да го пусна титуляр срещу Валенсия или ще го оставя на пейката, но това ще бъде технически избор. Аз съм разочарован, защото не беше добър пример за тези, които го гледаха. Той беше най-разочарован след края на мача. В никакъв случай не ни е минавало през ума да го изгоним от отбора“, добави наставникът на Ювентус.

„Дибала е добре. Със сигурност титуляри срещу Валенсия ще бъдат Бонучи и Киелини. Куадрадо, Кансело и Сандро са здрави и трябва да преценя дали ще разчитам на двама от тях или и на тримата. Ако Куадрадо играе отдясно, а Кансело вляво, то Бернардески ще играе напред. Ако Кансело и Алекс Сандро играят, то ще трябва да направя избора между Куадрадо, Бернардески и Дъглас Коста“, каза още Масимилиано Алегри.

Ювентус глобява “плюещия“ бразилец

"Плюещият" играч на Ювентус с 4 мача наказание