Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори преди мача на отбора му срещу Бенфика в Шампионската лига утре. Той има проблеми със състава си, от който отсъстват контузените Пол Погба, Федерико Киеза, Адриен Рабио, Мануел Локатели и Алекс Сандро. 

"Възстанови се Ди Мария, но не знам дали ще започне като титуляр. Шченсни ще бъде на разположение. Алекс Сандро имаше проблем неделя", коментира специалистът.

"Трябва да оценя кой ще играе. Имам едно съмнение за центъра на терена. Иначе сме добре и си върнахме енергия. Бенфика има добри играчи и отборът е много агресивен. Утре ще бъде важен мач, но не решителен. Трябва да играем като отбор, защото в Европа грешките се плащат на висока цена", смята италианецът.

"Трябва да играем. Мачовете се печелят и след 90-ата минута. Ако не успеем да вкараме гол, е важно да не допуснем. Не е срамно да завършиш 0:0. В неделя допуснахме два гола преди почивката. Не трябва да се страхуваме. И когато имаме аванс, не трябва да спираме да играем", предупреди Алегри.

"Имаме опитни играчи, но и такива, които имат малко мачове в Серия А и в Шампионската лига. В Ювентус винаги се играе под напрежение и трябва да подобрим това. Бремер ще изиграе едва втори мач в Европа. В първенството ни липсват точки, но имаме време да наваксаме. Казвам винаги на момчетата, че никой не иска от тях да вкарат три гола или да спасят три гола, защото резултатите се постигат винаги като отбор. Влахович? Подобрява се, много съм доволен. От младите той е най-добър заедно с Холанд и Мбапе", сигурен е Масимилиано Алегри.