Бившият футболист на Барселона и настоящ на Ювентус Даниел Алвес направи интересен коментар, като заяви, че някои хора от каталунския гранд имат огромно его. Бразилецът се завръща на „Камп Ноу“ с екипа на „бианконерите“ в четвъртфинален реванш за Шампионската лига. След първата среща италианският шампион има аванс от 3:0.

„Оценявам думите на Шави Ернандес. Той ме познава и знае какво изпитвам, когато браня цветовете на един отбор. Всичко беше много хубаво. Но за да се върна един ден в Барселона, клубът трябва да поправи много неща и егото на някои хора, което е гигантско. Не признават своите грешки. Не се покайвам за това, което направих. Но разбира се, тая сантименти към Барса. Липсва ми. Но съм професионалист и подписах с Ювентус. Сега браня техните интереси. Има моменти, в които изпитвам слабост, но се старая да ги игнорирам“, обясни Алвес.

„Много съм щастлив, че имам шанса да се завърна в „Камп Ноу“. Мачовете са дълги и тежки. Ако направим силен мач и вкараме, можем да нанесем удар по Барса“, коментира още Алвес.

Запитан за това как очаква да бъде приет от феновете на Барса, Алвес каза: „Някои много ме обичаха, други не. Каталунците са много специални. Ще се радвам да си дойда у дома. Аз съм каталунец“.

„Нашият отбор е разучава добре съперниците си. Ние сме наясно, че трябва да положим максимални усилия“, добави Алвес.  

Барселона посреща Ювентус в сряда, 19 април, от 21.45 часа.