Халфът Емре Джан опита да замаже скандала, който сам предизвика с недоволството си спрямо наставника на Ювентус Маурицио Сари, който не го включи сред картотекираните за груповата фаза на Шампионската лига.

Доста изненадващо 25-годишният играч остана извън избраниците, докато полузащитници като Сами Кедира и Блез Матюиди, които не бяха далеч от изходящи трансфери през лятото, попаднаха в групата. Този факт дойде в повече на Джан и той изрази своите ярост и разочарование от решенията на треньора.

Джан: Бесен съм на Сари, че не ме включи в групата за ШЛ

Няколко часа по-късно обаче бившият играч на Ливърпул, който кара втория си сезон в Торино, реши да смени тона и да потвърди своята лоялност към „старата госпожа”. „Винаги ще бъда благодарен на Ювентус за начина, по който те ме подкрепяха и бяха до мен от мига, в който станах част от този клуб, особено по време на моята болест”, написа Джан в „Туитър”.

„От уважение към Ювентус и моите съотборници, чиито успехи винаги са били мой пръв приоритет, няма да кажа нищо повече и ще продължа да се боря на терена”, добави играчът, който в момента е с националния тим на Германия.

През първата си година в Ювентус Джан записа 37 участия и допринесе за спечелването на скудетото.