Футболният свят се прехласна по Кристиано Роналдо, след като във вторник собственоръчно класира Ювентус на 1/4-финалите в Шампионската лига с хеттрик срещу Атлетико Мадрид. "Старата госпожа" загуби с 0:2 първия мач, но след класическия успех, изкован от португалеца, е сред осемте най-добри, а анализатори, специалисти и футболисти се скъсаха да хвалят звездата. 

Но едно от великите имена във футбола и легендарен бивш играч и треньор на "бианконерите" Фабио Капело не е толкова впечатлен. За него в цялата история на футбола има само трима гении и CR7 не е сред тях. Но пък един от съвременните играчи е - Лео Меси. 

"Роналдо е един от невероятните футболисти, но Меси е гений. Във футбола досега са се раждали само трима гении - Пеле, Марадона и Меси. Точка! Да, Роналдо е велик и можеш да спечелиш всеки трофей с него, но Меси е гений и нещо съвсем различно."

"Изправих се срещу него още като беше на 16 години. Бях впечатлен! Тогава той правеше неща, които и сега твори, просто с около 20 години разлика. Той просто е роден гений. С топката сътворява неща, които някои дори не могат да си помислят, че са възможни. Роналдо направи от себе си велик шампион, но не е гений", заяви Капело.