Легендарният защитник на Ливърпул – Джейми Карагър, изрази мнението си след оформянето на последните полуфиналисти в Шампионска лига. Както е известно, Реал Мадрид детронира Манчестър Сити, докато Байерн Мюнхен изхвърли Арсенал от надпреварата.

„Не мисля, че Реал Мадрид беше по-добрият отбор от Манчестър Сити. Отборът, който печели Шампионска лига, не е задължително да бъде най-добрият в Европа. Реал намери пътя към победата. В този момент Манчестър Сити е най-добрият отбор, но около Реал Мадрид винаги витае нещо специално. Мадрид контролира съперника и мисленето им е, че наистина са най-добрият отбор в Европа. Последният удар на Реал беше в 12-ата минута. Всеки, които е гледал мача без да знае имената на отборите и футболистите, ще помисли, че това е страшен късмет за испанците“, каза Карагър.

Gulliver/GettyImages
45 снимки

Освен за този мач, Карагър сподели, че не мисли, че Байерн Мюнхен е бил по-добрият от Арсенал. „Не мисля, че Байерн е по-добрият отбор от Арсенал, но ние говорим за отбор, който никога не е печелил Шампионска лига. Не смятам, че Арсенал влязоха в тази фаза с мисълта, че ще продължат. От самото начало смятах, че Байерн ще елиминира Арсенал заради мисленето, големината на клуба и историята в този турнир“, допълни бившият бранител на Ливърпул.