Ювентус винаги се цели в трофея от Шампионска лига. Това бяха основните думи на Джорджио Киелини, който предупреди своите съотборници преди мача във вторник от групите на Шампионската лига – визитата на Динамо Киев. „Трябва да победим”.

„Играчите се менят с годините, но аз не виждам голяма разлика от миналото”, коментира бранителят на италианския тим на брифинга преди мача.

„Все още имаме възможност да работим здраво като група, а в тези седмици го правим добре. Най-важното нещо е да продължим така и да се нагодим по-добре един с друг с новите играчи”, коментира опитният защитник.

„Трябва да побеждаваме – това е основното. Не знам колко ще отнеме на отбора да покаже най-доброто от себе си, но в утрешната вечер е много важно да отбележим гол. Стартираме всеки сезон с целта да спечелим Шампионската лига. Искаме да се подобряваме и желанието ни е да сме все по-напред в турнира”, каза още Киелини.

„Имаме хубави спомени от Украйна от Европейското през 2012-а. Загубихме във финала с Италия, но беше хубав път и се надявам да имаме пак добри спомени от Киев и след утрешния мач”, завърши с изказа си Киелини.