Генералният мениджър на Ювентус Джузепе Марота заяви, че неговият тим не бива да се крие от статута си на фаворит за спечелване на Шампионската лига. Италианецът каза това по повод изтегленият по-рано в четвъртък жребий за груповата фаза на турнира.

Италианският първенец попадна в група Н заедно с тимовете на Манчестър Юнайтед, Валенсия и Йънг Бойс. „Коментарите на този етап винаги са едни и същи: хората казват, че групата е ясна, но винаги всичко зависи от самите нас”, заяви Марота.

„С мотивация и целеустременост трябва да разчитаме, че срещу нас винаги ще има противник, без значение от престижа му. Винаги зависи от нас. Това е турнир, в който един-едничък резултат може да бъде решаващ, така че нямаме право да се отпускаме.”

„Не знам дали сме фаворитът, но определено сме сред фаворитите и не трябва да се крием от този факт. Трансферът на Кристиано Роналдо бе необикновен, извоюван лично от президента Андреа Аниели.”

„Искахме да повишим качеството на отбора, за да постигнем това, което засега е само мечта. Дано успеем да я превърнем в реалност”, допълни Марота.

Още по темата:

Лука Модрич пребори CR7 и Салах за най-добър в Шампионската лига

Агентът на Кристиано нахока здраво УЕФА