Отборът Ювентус все още не е допуснал гол в първенството на Италия този сезон и се изправя срещу друга солидна защита, приемайки тима на РБ Лайпциг в Шампионската лига, но дори и при тези факти, това ще бъде отворен мач, смята мениджърът на италианците Тиаго Мота.

"Тези цифри означават много, те ни дават сигурност. Ние сме два отбора, които не седят, за да чакат грешките на съперника. Очаквам отворен мач, динамичен мач срещу конкурентен отбор, който играе добър футбол. За да се справим добре, ще трябва да играем качествено и да поддържаме солидна защита. Така, както  сме го правили досега, изправяйки се срещу различни отбори. Трябва да сме добри и в защита, и в нападение", каза Мота.

Единственият гол, който “бианконерите” допуснаха през кампанията до този момент бе в първия им мач в Шампионската лига при победата с 3:1 срещу състава на ПСВ Айндховен. Относно това наставникът на торинци отрече, че футболистите му показват едно лице на Ботуша и друго в “турнира на богатите”.

"Изобщо не става дума за различен тип поведение в първенството ни и в европейските турнири. Всички мачове са различни, когато става въпрос за това как ще се изправим срещу нов съперник, когото не сме срещали. Никога не сме играли дефанзивно, дори и в лигата, и този път няма да го направим и утре", допълни Мота.

"Нямам съмнения относно формацията, много съм сигурен в избора си дори. Но просто няма да ви кажа и едно име“, заяви Мота.

Срещата между Ювентус и РБ Лайпциг от втория кръг на основната схема на Шампионската лига е в днешния 2-ри октомври (сряда) от 22:00 часа българско време.