Надеждата за триумф на Ювентус в Шампионска лига – Кристиано Роналдо, е спокоен преди възловия мач-реванш с Атлетико Мадрид в надпреварата.

„Бианконерите” приемат Атлети във вторник на „Алианц Стейдиъм”, където ще трябва да стапят два гола пасив след поражението в Мадрид. Петкратният носител на Златната топка е обнадежден, че Ювентус може да стигне четвъртфиналите тази вечер. „Ще бъде труден мач”, стартира №7 пред DAZN.

„Атлетико Мадрид е отбор, който игра два финала в ШЛ в последните четири сезона. Те са отбор, който е кандидат за спечелване на турнира – спор няма. Наясно сме, че ще ни бъде трудно, но ако играем добре, ще продължим напред – вярвам го”, довери Кристиано Роналдо преди дуела между двата тима.

Медиите в Италия напомнят, че трансферът на Кристиано в Торино от Реал Мадрид е с ясната цел португалецът да спомогне на отбора да триумфира в ШЛ. Ювентус се провали в два финала в рамките на няколко години, след като преклони глава от Барселона и Реал Мадрид в последния мач преди да прегърне Купата.