Вицепрезидентът и клубна легенда на Ювентус Павел Недвед не вярва, че тимът отново ще се окаже на губещата страна в предстоящите 1/4-финали срещу Реал Мадрид в Шампионската лига, както бе във финала на турнира през 2017-а.

Алегри: Ще станат чудесни мачове срещу Реал Мадрид

В Кардиф „бианконерите” отстъпиха с 1:4 през миналия сезон и отново им убегна да постигната голямата мечта – да вдигнат трофея с „големите уши” през XXI век. Днешният жребий в Нион даде шанс на торинци да отмъстят на Реал, макар че отново няма да бъдат в ролята на фаворити.

„Чакат ни добри два мача. Знаем, ще срещаме най-добрия отбор в целия жребий – отбора, който спечели последните 2 издания на Шампионската лига”, коментира Недвед.

„Те се справят добре и ме впечатлиха с представянето си в Париж, но първият мач срещу нас ще бъде в нашия дом и ще им създадем много главоболия. Не вярвам нашият отбор да страда така, както го стори в Кардиф. Всичко започва отначало. Ще ни е бъде трудно, двама наши футболисти са наказани, но започваме на чисто.”

„Психологически те са свикнали повече на единични мачове, отколкото на сблъсъци в два мача. Убедихме се в това по време на финала в Кардиф. В два мача имаме малко по-големи шансове.”

„Сега се намираме в добра форма, намираме се в кондицията, в която искахме да бъдем по време на този етап от сезона”, коментира Недвед.