Мениджърът на Интер Лучано Спалети смята, че Хари Кейн ще бъде най-сериозната заплаха за Интер в двубоя им с Тотнъм от Шампионската лига.

Въпреки това треньорът заяви, че завръщането в групите на най-престижния европейски клубен турнир след сезон 2011-2012 ще окрили ,,нерадзурите“ за един положителен старт на кампанията им в надпреварата. 

,,Хари Кейн е уморен? Не съм съгласен, гледахме двубои на Тотнъм и го видяхме да се справя в различни ситуации на терена. Те разчитат много на неговото представяне", коментира Спалети. 

"Шампионската лига е ,,Дисниленд на футбола“ – забавно и красиво изживяване. Мачовете са много вълнуващи и в трудния период, през който преминаваме, подобен сблъсък е добре дошъл за нас", добави треньорът на Интер.

"Това е една от онези срещи, за които си струва да участваш в турнира и не бих заменил усещането с нищо друго. Усилията, които положихме, за да се класираме, бяха наистина колективни и това е най-специалното. Този труд и работа могат да заменят всяка липса на опит или страх от съперника“, каза още Лучано Спалети.

Лучано Спалети: Шампионската лига е като Дисниленд