Кристиано Роналдо е устремен да спечели Шампионската лига с трети отбор в кариерата си. Но стартът на пътя му към трофея с екипа на Ювентус ще е малко по-специален. Защото ще се изправи срещу свой приятел. 

"Старата госпожа" и португалецът започват кампанията си срещу испанския Валенския. Съперник, срещу който многократно CR7 се е изправял и многократно е огорчавал. Но никога в Шампионската лига. А по-специалното е, че начело на "прилепите" е един от най-големите приятели на футболиста, дори негов бизнес-партньор. 

Делата във Валенсия се движат от сингапурския бизнесмен Питър Лим, който държи част от имиджовите права на петкратния носител на Златната топка. Двамата са близки приятели, а Роналдо беше единственият футболист, поканен на партито за раждането на внука на бизнесмена. 

"Той е страхотен футболист и просто ме учудва какъв нюх има за бизнеса. Възхитен съм от начина, по който управлява популярността си и как постоянно имиджът му расте и му носи нови и нови успехи в тази сфера", сподели Лим в навечерието на двубоя.