Интер е поредният отбор, който се включва в надпреварата за подписа на футболиста на Пари Сен Жермен Адриен Рабио, твърди "Corriere dello Sport".

"Нерадзурите" са готови да влязат в битка на трансферния пазар с италианския шампион Ювентус.

Според информацията, Интер смята да направи всичко по силите си, за да склони Рабио да подпише с тях още през зимата. Французинът отказва да поднови договора си с парижани, който изтича през идното лято. Това означава, че с отварянето на зимния прозорец Рабио ще може да преговаря с други клубове.

В същото време Ювентус не крие желанието си да привлече Рабио в редиците си. От “Старата госпожа” обаче не смятат да чакат до лятото, а ще опитат да вземат халфа още през януари. За целта торинци смятат да предложат 10 милиона евро на Пари Сен Жермен. Така те ще опитат да изпреварят конкуренцията за подписа на Рабио, който е в полезрението и на Барселона и Ливърпул.

От ПСЖ вероятно ще са доволни да продадат Рабио и е много вероятно да приемат предложение на Интер или Ювентус. Така те ще вземат поне някакви пари за футболиста, който в противен случай ще си тръгне като свободен агент след края на сезона.