След като Реал Мадрид не успява да се разбере с Манчестър Юнайтед, относно трансфера на Пол Погба, Ювентус ще се опита да измъкне французина в последния момент.

Мениджърът на „кралския клуб“ Зинедин Зидан все още се надява да успее да измъкне халфа, който е негова основна трансферна цел това лято. Поставената цена от 170 милиона евро за момента възпират каквито и да е възможности за негов трансфер на „Сантиаго Бернабеу“.

Междувременно Ювентус също има проблеми с евентуална сделка с Юнайтед относно размяната на Дибала и Лукаку. Аржентинецът не е много ентусиазиран от идеята да заиграе на „Олд Трафорд“ и така тази сделка е на път да пропадне.

По-рано това лято „старата госпожа“ предложи Дибала и Блез Матюиди за Погба, но отново без успех.

Различни източници посочват, че от Торино са решили да променят предложението като този път предложат Манджукич, вместо Дибала, заедно, отново, с французина Матюиди.

Един от проблемите пред „биаконерите“ за осъществяването на тази сделка са похарчените 80 милиона за защитника Матайс де Лихт от Аякс. Но от клуба се надяват с продажбата на Мойс Кийн в Евертън и евентуалното преминаване на Жоао Кансело в състава на Манчестър Сити, да осигурят около 60 милиона евро, които да помогнат за евентуалната сделка с „червените дяволи“.

Трансферният прозорец в Англия затваря в четвъртък, 8 август.