Жорже Мендеш говори ексклузивно пред португалските медии и акцентира върху бъдещето на Кристиано Роналдо. Около името на португалеца има много спекулации, а една от най-нашумелите е, че CR7 ще се завърне в родния си Спортинг Лисабон. Според Record асът на Ювентус не крие желанието си да се завърне на „Жозе Алваладе” и дори сподели с чест пост в социалните мрежи след триумфа на „лисабонските лъвове” в Лига Сагреш преди броени дни.

Това добави допълнителен ефект върху феновете, но завръщане на Кристиано в Португалия към този ден не стои на дневен ред.

„Кристиано е горд от титлата на Спортинг. Той дори го демонстрира публично. В този момент от кариерата си обаче той няма планове да се прибира в Португалия”, потвърди агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш.

Твърденията са, че все още не се знае какво ще се случи с Роналдо за следващия сезон. Сигурното е обаче е, че Кристиано или ще изпълни оставащата още една година от своя договор в Юве, или ще смени отбора с такъв, който има амбиции да спечели Шампионската лига.