Завръщането на Кристиано Роналдо към тренировките с Ювентус не променя плановете на нападателя. Намеренията му остават същите, каквито са били през последните шест месеца: той иска да напусне клуба от Серия А и иска да го направи възможно най-скоро.

С всеки изминал ден шансовете на Роналдо да постигне желанието си намаляват все повече, но той няма намерение да остане в Торино. Той чувства, че е дошъл моментът да сложи край на своята авантюра в Италия, с тази информация излиза днес испанският вестник „AS“.

Бъдещето на Роналдо зависи от Килиан Мбапе. Капитанът на Португалия знае, че ако Реал Мадрид успее да привлече нападателя на Пари Сен Жермен, французите, от своя страна, веднага ще насочат усилия именно към него.

Ако обаче ПСЖ задържи Мбапе, Роналдо ще трябва да търси алтернативна дестинация. „AS“ допълва, че планът му ще бъде да почука на вратата на Реал Мадрид още веднъж. По-рано президентът на „лос бланкос“ Флорентино Перес беше категоричен, че не смята да привлича Роналдо обратно в клуба.

Сега обаче португалецът се надява, че Карло Анчелоти, който се завърна начело на Реал Мадрид, може да се окаже в негова полза заради отличните отношения между двамата. Роналдо определя Анчелоти като „невероятен човек, един от най-добрите и най-важни хора", с които е работил в кариерата си.

Въпреки това планът на Реал изглежда не се е променил: или Мбапе, или нищо. Ако Роналдо иска да напусне Юве, ще трябва да стиска палци испанския вицешампион да не успее да привлече своята цел №1 за лятото.