Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо имал три претенции по летните трансфери на „бианконерите“. Според информация на испанското издание Don Balon, португалецът  обявил пред шефовете си, какви са предпочитанията му за новите попълнения.

Без изненада на първо място в краткия списък на петкратния носител на „Златната топка“ попада  Марсело. Бранителят на Реал Мадрид отдавна е спряган за трансфер в италианския гранд, а това лято сделката изглежда напълно възможна. Съществуват твърдения, че бразилецът не попада в сметките на Зинедин Зидан за новия сезон, а „белите“ не възнамерявали да правят спънки.

Кристиано Роналдо: Барселона не е за мен, чувствам, че не ме харесват

Под номер 2 Роналдо е вписал младата надежда на Аякс Матайс де Лихт. Името на защитника нашумя този сезон, като той се открои с изявите си и в Шампионската лига. Както е известно, холандският гранд игра полуфинал в турнира на богатите.

Жоао Феликс е третото посочено име от Роналдо. Португалският нападател на Бенфика вече отбеляза 17 гола през кампанията и е сочен за едно от откритията на годината в Португалия. Според Роналдо пък, щял да пасне идеално в редиците на „Старата госпожа“.

Роналдо хич не отхърли варината да стане треньор