Ювентус се опасява, че може да не оформи сделката за халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, след като от английския клуб желаят много пари за френския си футболист. 26-годишният Погба, който лекува контузия в глезена сега, е доверил на шефовете на „Олд Трафорд”, че няма търпение да напусне северозападна Англия през лятото.

Именно бившият му клуб – Юве, е един от основните кандидати за подписа на френския национал, ала италианският шампион се опасява, че няма да може да предложи исканите 100 милиона пауда за Погба. В същото време и Реал Мадрид иска да вземе в състава си световния шампион с Франция за 2018-а година, но и от „кралския клуб” не са склонни да се разделят с толкова много пари за Погба.

Погба се завърна в игра от предходната си травма и игра срещу Уотфорд и Нюкасъл в последните дни на декември, но след тези два мача болките му се засилиха и се наложи операция на коляното. Халфът може да се завърне в игра за Ман Юнайтед в края на този месец, а договорът му изтича през лятото на 2021-а година.