Пристигането на Кристиано Роналдо в торинския Ювентус предизвика небивал ентусиазъм у феновете на италианския шампион, но не само те бяха „ударени” от аурата на петкратния носител на Златната топка.

Крайният бранител на Ювентус Алекс Сандро се бе договорил за личните си условия с френския шампион Пари Сен Жармен. Е, явно бразилецът май вече е размислил да престане с желанието си да напусне Юве, за да играе рамо до рамо с португалската звезда.

„Получих много съобщения от много фенове, които са ентусиазирани от пристигането на Кристиано при нас”, сподели спортният директор на „бианконерите” Фабио Паратичи.

Паратици довери, че преговорите с играчите, които желая да напуснат „Алианц Стейдиъм” са преустановени, тъй като самите футболисти започнали да размислят възможността.

„Имаме играчи, които заявиха, че искат ново предизвикателство в началото лятната пауза. Сега те са сведени до минимум след трансферите при нас. Очаквам не просто да не напуснат, а дори да удължат договорите си с нас”, продължи Паратичи.

Най-нашумелите имена, които могат да напуснат Ювентус са бранителите Алекс Сандро и Даниеле Ругани.

Кристиано пристигна в Торино за 100 милиона евро след трансфер от Реал Мадрид.