Ювентус възнамерява да води битка с Тотнъм относно крилото Райън Сесеньон. Талантливият англичанин почти сигурно ще напусне Фулъм, който се прости с мястото си във Висшата лига на Англия.

18-годишният флангови играч е без никакво съмнение най-конвертируемия футболист на „котиджърс”. Вече на няколко пъти стана ясно, че лондонският тим е фиксирал цената му на 40 милиона паунда, макар и договорът на младока да е до юни 2020 година.

На този етап се вярва, че Сесеньон предпочита „шпорите” като следваща дестинация, тъй като ще продължи да живее в Западен Лондон. Освен това мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино си заслужи през годините реномето на специалист, който успява да подобри младите таланти.

Тотнъм следи Сесеньон от доста време и е напълно убеден, че може да го купи през лятото. Естествено, „шпорите” далеч не са единственият представител на топ 6 в Англия, който е спряган за подписа на таланта. Ювентус обаче представлява доста интересна опция пред Сесеньон, като не е изключено младокът да играе регулярно за „бианконерите”, които ще опитат да освежат застаряващия си състав след края на сезона.