Италианският шампион Ювентус подготвя космическа оферта от около 400 милиона евро за суперзвездата на Пари Сен Жермен Килан Мбапе през лятото на 2021 година, гърми „Tuttosport“.

Изданието твърди, че „биаконерите“ правят всичко възможно, за да придобият необходимите средства, за да могат да доведе 21-годишния футболист в Торино.

Въпреки това феновете на Ювентус, които мечтаят за атомното дуо в атака – Мбапе и Роналдо, може да се наложи да остаат разочаровани донякъде, защото се смята, че двата клуба могат да направят и размяна на най-класните си футболисти.

Догодина Роналдо ще бъде на 36 години и ще му остава само още една година от договора му, според който получава 31 милиона евро годишно.

В медиите се появиха информации, че в началото на новата кампания Мбапе е поискал да си тръгне от ПСЖ другото лято. Смята се, че Реал Мадрид е основния кандидат за неговия подпис, но и английският шампион Ливърпул също следи ситуацията. Френският нападател вече има два гола и четири асистенции само за 3 мача през новия сезон.