Ръководството на Ювентус планира продажбата на поне един знаков футболист от настоящия състав на Масимилиано Алегри след края на настоящия сезон, съобщава „Tuttosport“. Според информацията, „бианконерите“ със сигурност ще продадат Алекс Сандро, а е много вероятно да се разделят и с един измежду Пауло Дибала и Миралем Пянич.

Ювентус възнамерява да продаде Алекс Сандро, но само при положение, че в клуба постъпи оферта за него в размер на 50-60 милиона евро. През миналото лято бразилецът бе обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Челси, но тогава „бианконерите“ отхвърлиха няколко оферти за него. Най-голямото предложение бе от страна на лондонския клуб, който бе готов да плати за него 75 милиона евро.

В Ювентус не са доволни от представянето на Сандро през настоящия сезон и той е много вероятно да бъде продаден.

Пари Сен Жермен също така не крие своя интерес към Миралем Пянич, но Ювентус би се разделил с босненския футболист само при много изгодна оферта.

Най-малко вероятно на този етап изглежда Ювентус да продаде голямата си звезда Пауло Дибала. Аржентинецът постоянно е обект на спекулации, но италианският шампион не изглежда готов да го продаде.