Шампионът на Италия - Ювентус е решен да подпише с високо оценявания халф на Валенсия Феран Торес преди началото на следващия сезон. Испанският младежки национал е свързан с потенциален трансфер, далеч от „Местая“, след като има договор с „прилепите“ до юни 2021 година.

20-годишният младеж се е утвърдил като основен играч в испанския тим през този сезон и според информацията от „Tuttosport“, Юве е готов да отправи оферта. Наред с паричната оферта, „биаконерите“ обмислят и размяна на играчи, като Даниеле Ругани и Матиа Ди Шилио се опции.

Това би могло да подхожда на Валенсия, тъй като това лято старши треньорът Алберт Селадес ще търси подсилване на защитата, след като Езекиел Гарай и Алесандро Флоренци най-вероятно ще напуснат през лятото, когато им изтичат договорите.

Отборът на Маурицио Сари обаче не е единственият клуб, който се интересува от Торес, като английските Челси и Ливърпул също следят младежа.

Торес е оценяван на около 60 милиона евро от Валенсия, но поради ситуацията с договора му, заинтересованите клубове ще се опитат да намалят цената на под 50 милиона евро.