В отбора на Ювентус вече обмислят кого да привлекат, ако звездата Пауло Дибала си тръгне като свободен агент след края на сезона. 28-годишният аржентинец е все по-близо до напускане на „Алианц Стейдиъм“ след седем години в Торино, тъй като все още не може да се разбере с клуба за нов договор.

Сега „Tuttosport“ твърди, че една от основните трансферни цели на „бианконерите“ за лятото е бившия играч на тима Пол Погба, чийто договор с Манчестър Юнайтед изтича също в края на кампанията. Той не играе на същата позиция, но евентуалното напускане на Дибала ще освободи бюджет за заплатата на французина.

Другата цел на Юве е нападателят на Фиорентина Душан Влахович, който прави страхотен сезон, но към него интерес има и от страна на Арсенал, Тотнъм, Манчестър Сити и Атлетико Мадрид.

„Gazzetta dello Sport“ пък пише, че сред вариантите пред „старата госпожа“ са още Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед и Дивок Ориги от Ливърпул. И двамата не получават достатъчно възможности за изява в отборите си и са склонни да напуснат.