Нападателят на Челси Алваро Мората бе фотографиран в Милано по време на среща със спортния директор на Ювентус Фабио Паратичи, на която присъстваше и агентът на футболиста.

Днес следобед започнаха да циркулират слухове, че 25-годишният играч се намира в Италия. Така страницата в „Туитър” на agentianonimi.com се появи и фотографско доказателство.

Челси готов да продаде Мората и Бакайоко

На снимката Мората стои редом до своя агент – Джузепе Боцо – и директора в Юве Паратичи. От известно време вървят слухове, че Мората има желание отново да облече екипа на „бианконерите”. Бившият играч на Реал Мадрид прекара две много ползотворни години в Торино, като дори игра финал в Шампионската лига с Ювентус.

През лятото на 2016 година Реал Мадрид се възползва от клауза за обратно откупуване, за да си прибере Мората, ала сезон по-късно го продаде на печалба в Челси. При „сините” от Лондон таранът имаше трудности с адаптацията.

Шеф в Юве: Невъзможно е Мората да се върне

Предвид скорошните събития на Апенините веднага се появиха слухове, че Ювентус ще опита да предложи Гонсало Игуаин на Челси като част от сделката за Мората.