Отборът на Манчестър Юнайтед е много вероятно да привлече Хакан Чалханоолу като свободен агент. Настоящият договор на 26-годишния турски национал с тима на Милан изтича следващото лято и от януари той може да води преговори с други клубове.

Ювентус, Атлетико Мадрид и Интер също са свързвани с трансфер на полузащитника. Според журналиста на „Bild“ Кристиан Фалк, Манчестър Юнайтед са в напреднали раговори с Челханоолу за безплатен трансфер през следващото лято.

Фалк също смятат, че полузащитникът вече е отхвърлил евентуален трансфер в Ювентус, тъй има лично желание да премине на „Олд Трафорд“.

„Да, вярно е и мисля, че това ще се случи, защото още миналото имаше разговори с неговия агент“, каза Фалк пред „Stretford Paddock“.

„Не знам дали знаете, че Ювентус също го искаха миналото лято, но той каза „не“. Той каза не, защото вече знаеше какво ще се случи това лято с Юнайтед. В момента разговорите са много, много далеч и той ще бъде свободен агент, така че този трансфер е много, много вероятен“, сподели още Фалк.