Трансферът на голмайстора на Тотнъм - Хари Кейн, в Манчестър Юнайтед това лято далеч не е сигурно, въпреки че мениджърът на „червените дяволи“ - Ерик тен Хаг, търси доказан голмайстор, който да води атаката на тима в следващите години.

Договорът на Кейн с „шпорите“ изтича през лятото на 2024-а година, но президентът на лондончани - Даниел Леви, е известен като човек, с когото се водят изключително тежки преговори и няма да позволи на капитана на Англия да си тръгне за малко пари. Кейн беше обект на интерес и от страна на Манчестър Сити през 2021-година, но Тотнъм задържа своята звезда, преди „гражданите“ да насочат вниманието си към Ерлинг Халанд миналата година.

Gulliver/GettyImages
73 снимки

Сега ESPN пише, че Кейн и Юнайтед изглеждат като перфектната комбинация, но именно преговорите с Леви, може да накарат „червените дяволи“ да се насочат към други опции, сред които са звездата на Наполи Виктор Осимен и нападателят на Ювентус Душан Влахович.

Въпреки че Кейн ще навлезе в последните 12 месеца от договора си с „шпорите“ след края на сезона, ESPN допълва, че Юнайтед няма да преследва Кейн цяло лято, защото не може да си позволи да започне следващата кампания без нов нападател.