Пари Сен Жермен се кани сериозно да вгорчи живота на Ювентус през лятото. След като вчера се появиха слухове, че французите желаят наставника Масимилиано Алегри, сега италианските медии алармираха за интерес и към левия краен бранител Алекс Сандро.

Бразилският национал е твърд титуляр за „старата госпожа” почти от пристигането си през 2015 година. С отбора от Торино той записа два дубъла с титлата и купата на страната. Логично цената му се покачи значително в този период.

Юнайтед изкушава несбъднат блян на Челси с двойна заплата

Дотук приоритетно Манчестър Юнайтед и Челси бяха сочени като основните желаещи да закупят 27-годишният Алекс Сандро. Според „Тутоспорт” обаче в последните дни е настъпило сериозно разместване и сега ПСЖ изглежда като най-вероятната дестинация за защитника.

Торинското издание посочва като основна причина за рокадата топлите взаимоотношения между Сандро и спортния директор на ПСЖ Антероо Енрике. Двамата работиха заедно в Порто.

Миналото лято Ювентус отхвърли оферта на стойност 60 милиона паунда за Алекс Сандро, като на Апенините смятат, че при по-сериозно предложение развръзката със сигурност ще бъде по-различна.