Един от най-влиятелнитe футболни агенти Мино Райола коментира актуалните теми около някои свои клиенти.

Той защити решението на вратаря Джанлуиджи Донарума да си тръгне от Милан като свободен агент това лято. 22-годишният вратар, който стана европейски шампион с Италия това лято и бе избран за играч на турнира, след като направи решаващи спасявания на дузпи във финала с Англия, се присъедини към Пари Сен Жермен.

„Съжалявам за отношението, което показаха към него, той не е предавал Милан. Направи избор за живота си, можеше да си тръгне 4 години по-рано, но не го направи“, заяви пред Calciomercato.com Райола.

„Мисля, че Ювентус още съжалява, че не подписа с него. И не само Ювентус“, продължи Райола и добави:

„Кейлор Навас? Няма съмнение, че, Джиджо ще е титуляр“.

Райола заяви още, че френският халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да се завърне в Ювентус, ако това влиза в плановете на „бианконерите“. Както е известно, договорът на Погба с „червените дяволи“ изтича на 30 юни 2022 година.

„Пол Погба има договор до юни, така че ще говорим с Ман Юнайтед и ще видим какво ще се случи. Ювентус? Пол все още обича Торино. Има шанс Погба да се завърне в Ювентус, да, но това също зависи от плановете на Ювентус“, бяха думите на агента.

Италианският представител говори и за бъдещето на шведската звезда на Милан Златан Ибрахимович: 

„Ще видим какво иска да прави Златан през юни. Той винаги решава година за година, не бърза. Със сигурност, в деня, в който той няма да се почувства като ключов играч на отбора, Ибра ще се пенсионира и ще започне нова глава като директор на клуба“, заяви Райола.