По всичко личи, че халфът Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед през идното лято. Интерес към френския полузащитник има от Реал Мадрид и Ювентус, като и двата тима силно искат да вземат в редиците си световния шампион с Франция за 2018-а година, предава Sky в Германия.

26-годишният футболист предпочита да се присъедини към тима на Зинедин Зидан в Испания, продължава с информациите си медията. Въпреки това, имаше вариант „червените дяволи” да се разделят с играча през зимния трансферен пазар, но шефовете и щабът на английския тим са преценили, че ще отложат сделката до лятото, след като няма много свободни футболисти, които биха заменили Погба през януари.

Английските медии обаче продължават да смята, че дори и през лятото трансферът трудно ще стане факт. Амбициите на Ман Юнайтед са да получат 150 милиона паунда за своя играч и това не би се променило на нищо на света. Същевременно клубът от северозападна Англия има различия и с агента – Мино Райола, който доведе обратно Погба на „Олд Трафорд” от Юве през лятото на 2016-а година.

Французинът, който е и юноша на Ман Юнайтед, има договор с тима до лятото на 2022-а година. През последното лято той призна, че мисли за ново предизвикателство в кариерата си, а Райола довери, че няма да доведе никой повече в Манчестър Юнайтед.

През този сезон полузащитникът има осем мача във всички надпревари досега, тъй като лекува травма в глезена.