Тотнъм Хотспър може да изпусне възможността да привлече за постоянно Деян Кулушевски през лятото, ако не успее да се класира за Шампионската лига. Крилото впечатлява в северен Лондон и през този сезон, където е под наем в Ювентус. Шведският национал вкара два гола и асистира за още шест в 20 мача във Висшата лига за „шпорите“ досега през кампанията.

Gulliver/GettyImages
52 снимки

22-годишният Кулушевски е под наем в Тотнъм от Ювентус, който се е примирил, че е няма да го задържи. Въпреки това не е задължително Кулушевски да бъде продаден на точно на Тотнъм. Според Calciomercato, „шпорите“ имат задължението да го привлекат за постоянно за сумата от 30 милиона паунда в края на сезона, но само ако се класират за Шампионската лига, което може да е трудно. В момента Тотнъм е четвърти във Висшата лига, въпреки че са изиграли повече мачове от съперниците си за топ 4 Ливърпул и Нюкасъл, като Брайтън и Брентфорд също имат своите шансове да изместят лондончани.

Кулушевски също трябва да играе поне в половината мачове на Тотнъм този сезон. Тази клауза обаче не се очаква да бъде проблем, като се има предвид, че крилото е един от сигурните титуляри в схемата на мениджъра Антонио Конте.