Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо може да се завърне донякъде изненадващо в Манчестър Юнайтед през следващата година. Информацията дойде от испанската телевизия Chiringuito, като Едуардо, един от водещите в предаване, призна този факт. Измина малко повече от година, след като Роналдо напусна Реал Мадрид, за да премине в Ювентус, но отношенията на петкратния носител на Златната топка не е в добри отношения с новия наставник на италианския хегемон Маурицио Сари.

Ювентус започва операция "Мбапе"

„Кристиано ще напусне Ювентус в края на сезона, ако отборът им не спечели Шампионската лига. Той отиде в Торино точно за този трофей и да го спечели с трети различен клуб, но нещата станаха доста сложни за него в последно време”, призна анализаторът.

Италианският колос планира да привлече Пол Погба и Килиан Мбапе, което ще стане много трудно, а именно Кристиано може да се използва като разменна монета. Юве искат да вземат Погба и Мбапе, но това ще е много сложно, особено за втория. Най-малкото лимитите около заплатата им ще са много надвишени, ако могат да вземат и двамата. По този начин изглежда, че изходът от „Алианц Стейдиъм” за Роналдо изглежда най-логичен. "Твърде вероятно е Манчестър Юнайтед да направи офанзива за него съвсем скоро и вярвам, че ще я има. Те имат интерес за такива високопрофилни играчи”, продължи той.

Враждуват ли жените на Кристиано и Меси? Отговорът в една снимка

По време на престоя си в Реал Мадрид бившият футболист на „червените дяволи” бе свързван със завръщане на „Олд Трафорд”, който напсна през 2009-а година. Английските медии пък потвърдиха също, че се очаква шоков трансфер на Кристиано в Юнайтед след края на сезона, но португалецът е спряган за преминаване в Интер Маями, ПСЖ или китайската Супер лига.

Роналдо събрал съотборниците си на вечеря и се е извинявал

Ако този трансфер стане факт идното лято, Кристиано ще се завърне в Манчестър за първи път от 11 години насам като футболист. Иначе, големият разрив в отношенията между Сари и Кристиано настана по време на мача на Юве с Милан, след като тактикът не се посвени да извади звездата си в 55-ата минута, за да бъде заменен от Пауло Дибала.

Аржентинецът отбеляза победния за Юве гол, а CR7 напусна повече от гневно „Алианц Стейдиъм”, след като дори не догледа края на мача. По-късно Сари призна, че Кристиано е измъчван от контузии, но с идването на паузата за национални отбори играчът игра в двата мача за Португалия, в които вкара четири гола.