В тима на Манчестър Юнайтед вярват, че могат да подпишат с английската сензация Джейдън Санчо и с обещаващия нападател Ерлинг Холанд през януарския тренсферен прозорец, това съобщават различни източници от острова. „Червените дяволи“ правят слаба кампания до момента и са готови да харчат пари през януари, за да могат да си осигурят участие в Шампионската лига догодина.   

Изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд закупи трима играчи през лятото в лицето на Хари Мьгуайър, който се превърна в най-скъпия защитник в света, Аарън-Уан Бисака и Даниел Джеймс, като и тримата поучават достатъчно шансове за изява. Според „Goal“ Уудуърд е оптимист относно привличането на Санчо и Холанд през януари.

Играчът на Борусия Дортмунд обаче няма да струва никак евтино – около 100 милиона паунда. Изданието допълва още, че цената на Холанд пък е не по-малка от 85 милиона паунда. Нападателят на РБ Залцбург има впечатляващите 22 гола в 18 мача във всички турнири през сезона.

На „Олд Трафорд“ се интересуват още от полузащитника на Уест Хем Юнайтед Деклан Райс и нападателя на Ювентус Марио Манджукич.