В отбора на Манчестър Юнайтед все още се надяват Пол Погба да подпише нов договор с клуба. Не е тайна, че френският национал е трансферна цел на Ювентус, както и на Реал Мадрид.

Полузащитникът пристигна на „Олд Трафорд“ именно от тима на „биаконерите“ през лятото на 2016 година, като плати рекордните тогава за един футболист 89 милиона британски лири. Оттогава той играе на приливи и отливи, като не успява да докаже своята стойност. През този сезон обаче той подобри представеното си, но в момента лекува контузия.

Ювентус иска да си върне световния шампион от Мондиал 2018 в края на кампанията, особено като се има предвид, че той игра заедно с Андреа Пирло, който сега е и треньор на „старата госпожа“.

Реал Мадрид също отдавна е свързан с Погба, дори ако в момента приоритетът им да е нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.

„ESPN“ твърди, че от Юнайтед все още имат надежда, че французинът ще подпише нов договор с клуба, въпреки интереса на другите клубове. Настоящият контракт на халфа изтича през лятото на 2022 година.

По-рано през сезона неговият агент Мино Райола заяви, че Погба има желание да напусне след отпадането от Шампионската лига.

Ако Юнайтед загуби Погба, то капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш се очертава като фаворит за негов наследник. Звездата на Рен Едуардо Камавинга също е сред потенциалните кандидати, но се смята, че Реал Мадрид водив битката за 18-годишния французин.