Зинедин Зидан присъства на премиерата на документален филм за бившия треньор на Италия и Ювентус - Марчело Липи, а след това намекна пред журналисти за завръщането си във футбола. Французинът е спряган за треньор на Байерн Мюнхен, след като стана ясно, че Томас Тухел ще напусне през лятото. Други пък смятат, че той ще наследи Макс Алегри в Ювентус през следващия сезон.
 
„Като треньор научих много както от Липи, така и от Карло Анчелоти. Липи беше първият треньор, който наистина вярваше в мен. Той ме доведе в Ювентус и станах играчът, който бях, благодарение на него", заяви Зизу.
 
Гологлавият магьосник коментира и дали би се върнал към треньорството.
 
„Защо не, всичко може да се случи. Сега правя други неща, но ще видим – със сигурност бих искал да се върна на пейката“, призна 51-годишният треньор, който е далеч от светлината на прожекторите, откакто напусна Реал Мадрид през 2021 г. Французинът спечели 11 трофея с 13-кратните победители в Шампионската лига, като ги е водил в два престоя между 2016 и 2021 г.

Остава да видим дали легендата на Реал Мадрид наистина ще се завърне след края на сезона. Ако го направи, изглежда най-вероятно да го видим на скамейката на Байерн Мюнхен или на Ювентус.