Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше как да не е доволен след успеха с 4:0 над Аталанта в отложения мач от 21-вия кръг на Серия "А". С тази победа тимът му излезе с 12 точки пред Ювентус в класирането и вече докосва Скудетото. Наставникът обаче е предпазлив и предупреди, че все още нищо не е решено и преднината може да бъде стопена толкова бързо, колкото бе натрупана.

"В първите 10-15 минути Аталанта ни пресираше високо, така че трябваше да се нагодим към играта им. Не започнахме по обичайния начин, но след това успяхме да отбележим, ударихме греда, а през втората част излязохме с истинска ярост. Това са хубави знаци по пътя, по който сме поели, но трябва да продължим в този дух, без да даваме пауза", заяви Индзаги.

"Не може да го отречем, отборът играе добре и това е така в последните две и половина години. Спечелихме трофеи, играхме на финала в Шампионската лига и имаме добра преднина на върха в класирането. Да не забравяме обаче, че през януари бяхме почти с равни точки с Ювентус. Натрупахме тази разлика в рамките на месец, така че тя може също толкова бързо да бъде стопена", допълни специалистът.