Ювентус вече е решил какво ще е бъдещето на треньора Масимилиано Алегри. В клуба са преценили, че е време да се разделят с наставника след края на сезона, твърди трансферният експерт Фабрицио Романо. Според него, специалистът със сигурност ще напусне „биаконерите“, като междувременно торинци вече мислят усилено кой ще го замени през лятото и към момента фаворит за поста е треньорът на Болоня Тиаго Мота.

„В момента едно от най-интересните имена сред треньорите е Тиаго Мота след страхотната работа, която свърши начело на Болоня. Според някои информации Ювентус се интересува от него. Доколкото аз знам торинци със сигурност ще се разделят с Масимилиано Алегри в края на сезона. Това са информациите, които получавам от моите източници. Относно Мота, очаквам скоро да има интересно развитие“, заяви Романо в колонката си за Сaughtoffside.

Юве обаче не е единствения кандидат за услугите на Тиаго Мота. Името на бразилеца с италиански паспорт е спрягано и като вариант за евентуален заместник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед при евентуално уволнение на нидерландеца.