Кристиано Роналдо, звезда на Ювентус и капитан на националния отбор на Португалия, бе подложен на остра критика от феновете и спортната общност, след като участва в рекламен клип на азиатска мултимедийна платформа за онлайн пазаруване.

Краткият клип започва с грандиозно изпълнение на дузпа от Роналдо. След като отбелязва, известният футболист тича в ъгъла на терена, за да отпразнува попадението си. В този момент Роналдо вижда феновете на стадиона да игнорираат него и играта на терена. Всички те са се втренчили в смартфоните си към лого на онлайн магазина.

Роналдо моментално получава „оранжева карта“ от съдията - цветът на тази платформа за онлайн пазаруване - и фланелката му също моментално става оранжева. Роналдо започва да танцува по особен начин докато включва мобилно приложение на този онлайн магазин на своя смартфон.

Сцената с причудливия танц на Роналдо разбуни футболните фенове, които останаха поразени от странната реклама.

Според компанията поръчала клипа, сега Роналдо е най-новото лице на марката. Спекулира се, че звездата ще получи почти един милион долара за краткия видеоклип в социалните медии. Смята се, че Роналдо има най-голям доход от реклами сред футболните звезди./БГНЕС