Английският вицешампион Арсенал се интересува от младия футболист на Ювентус Кенан Йълдъз, но двата клуба имат сериозни разминавания относно цената му. 18-годишният талант вече записа 15 мача за италианския гранд този сезон, като вкара три попадения в Серия А.

Нападателят също вече записа три двубоя за турския национален отбор и е смятан за бъдеща суперзвезда на европейския футбол. Това е алармирало Арсенал, който заедно с Ливърпул и Манчестър Юнайтед са свързвани с трансфер на Йълдъз през лятото.

Според турското издание Aksam, клубът от северен Лондон се готви да предложи оферта от 34 милиона паунда за нападателя, който прекара една година като юноша в Байерн Мюнхен, преди да се премести в Торино през 2022-а година.

Въпреки това, тази сума изглежда е по-малка от 17 милиона паунда от поставената от Ювентус цена. Смята се, че „биаконерите“ искат около 51 милиона паунда за своя футболист с оглед на неговата гъвкавост на терена. Йълдъз може да играе еднакво добре като полузащитник, на върха на атаката и по крилата.