Президентът на Ювентус Андреа Аниели е разказал на играчите в отбора подробности относно новия турнир Суперлига, разкри треньорът на "бианконерите" Андреа Пирло. Аниели е един от инициаторите на проекта, в който до момента са заявили участие 12 отбора.

"Този проект е за бъдещето. Президентът дойде тази сутрин и ни разказа подробности, но ние трябва да мислим за настоящето и да се концентрираме върху целта този сезон - класиране за Шампионска лига", заяви Пирло на пресконференцията преди мача с Парма в сряда.

"През годините имаше много промени, както в Шампионска лига, така и в правилата на футбола. Но аз не съм най-подходящият човек, който да прави анализ по тази тема", добави още той.

Юве ще може да разчита на своя голмайстор Кристиано Роналдо за мача с Парма. Португалецът се завръща в игра, след като пропусна загубата от Аталанта през изминалия уикенд заради контузия.

"Роналдо е възстановен и може да играе. Буфон и Дибала се нуждаят от игрови минути, за да влязат в кондиция. Имахме труден мач срещу Аталанта, но Дибала се представи добре, макар че дълго време не беше играл", каза треньорът на "бианконерите".